Felületkezelések

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/biliktuz/terran/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/biliktuz/terran/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/biliktuz/terran/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/biliktuz/terran/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/biliktuz/terran/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Basic felületkezelés (kétszer felületkezelt)Mediterrán Basic

A Basic felületkezelés a tradicionális felületkezelési eljárás a Mediterrán betoncserepek gyártásánál. A legelterjedtebb festékanyagok felhasználásával készültek az ezzel a módszerrel bevont tetőcserepek, így jó ellenálló képességűek, remek színtartó adottságúak, felületi szerkezetük és kidolgozottságuk megfelel minden elvárásnak.

Colorsystem színvédelem Mediterrán colorsystem

A Mediterrán Colorsystem színvédelemmel ellátott betoncserepek a technológia fejlődésének köszönhetően fokozottan ellenállóbbak és sokkal tovább megtartják a színek tónusát és intenzitását. Az élénk téglavörös színek, a mélyfekete antracit, a fiatalos bordó szín mind újszerű és friss marad évtizedek múltán is. Az időjárással szemben biztosítottabb a rezisztenciájuk, sem a fagy sem pedig az erős UV sugárzás nem tehet kárt bennük. A Mediterrán Colorsystem felületkezelésű betoncserepek mindegyike sajátos, természetes selyemfénnyel bír, így fokozva a színek ragyogóságát.

A Colorsystem eljárás előnyei:
- tovább tartó színállandóság
- magas szintű színvédelem
- természetes hatású, ragyogó selyemfény
- kimagasló kopásállóság
- maximális biztonság az időjárási anomáliák ellen
- öntisztuló felület
- ellenállóság a mohásodással szemben
- környezetbarát gyártási módszerek, oldószer- és ammóniamentes technológia

Resistor, a prémium felületkezelési eljárás Mediterrán resistor

A Resistor eljárással készült prémium betoncserepeink a legigényesebb vásárlók közkedvelt termékei. Ezzel a legmodernebb technikával a legkiválóbb minőség érhető el, mely magasan túlszárnyalja minden más tetőcserép minőségét és tudását.

A Resistor prémium cserepek előnyei:
- legmagasabb szintű ellenállóság a viharok, fagy, csapadék és UV sugárzás ellen
- mohásodás elleni legbiztosabb rezisztencia
- maximális vízzáróság
- a lehető legkeményebb felület
- esztétikus, ragyogó fényesség és színtónus 

 

ZENIT – Egy kicsi föld, egy kicsi ég

A Zenit modern dizájnja a formatervezők és belsőépítészek megálmodta mai bútorok és enteriőrök méltó külső párhuzama, a ház karakterének meghatározója.

Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is.

Legújabb Grosso termékünk egyedülálló, strukturált felületével kifinomult, extravagáns karaktert kölcsönöz az Ön egyedi otthonának.